Apartament Icon Apartament

Tip:
Garsoniera 4

94.000 €

Pozitionare

Detalii

S. utila
41.50 m2
S. construita
59.00 m2
Balcon
5.61 m2
Baie
4.65 m2
Hol
3.13 m2
Living
21.30 m2
Bucatarie
6.91 m2
decoration

Garsoniera se afla intr-un imobil ce va fi finalizat in 2021 si este situat in Zona Grozavesti – Petrache Poenaru – Pod Ciurel.

Garsoniera reprezinta o oportunitate. In primul rand, datorita zonei exceptionale constructia este inconjurata de padure, in mijlocul Bucurestiului, vis-a-vis de statia de metrou Petrache Poenaru. 

Astfel, ansamblul va asigura in acelasi timp atat liniste, un acces facil catre mijloace de transport in comun, cat si un pret foarte competitiv.

In al doilea rand, ansamblul este localizat intre 2 statii de metrou: 3 min de mers pe jos pana la statia de metrou Petrache Poenaru si 7 min de mers pe jos pana la statia de metrou Crangasi.


Din aceste motive aceasta garsoniera foarte usor de inchiriat.


Ca si elemente constructive, structura de rezistenta este de tip radier general cu diafragme de beton armat. Astfel, nu veti avea stalpi prezenti in casa. Inchiderile perimetrale sunt realizate din caramida rosie tip Porotherm. Ferestrele si usile de la balcoane sunt din tamplarie din PVC VEKA cu trei foi de sticla cu rupere de punte termica, pentacamerala, cu geam termoizolant Low-E si cu protectie impotriva razelor ultraviolete.


Toate apartamentele din proiect se pot preda "la cheie", cu finisaje de foarte buna calitate, deja instalate sau se pot preda "la gri".


Pretul nu include TVA.

Poze reale

Pozitionare

arrow-up icon