Apartament Icon Apartament

Tip:
Apartament 5

138.000 €

Pozitionare

Detalii

S. utila
56.00 m2
S. construita
73.00 m2
Balcon
4.16 m2
Baie
4.51 m2
Dormitor
12.20 m2
Hol
5.50 m2
Living
21.86 m2
Bucatarie
7.48 m2
decoration

Apartamentul se afla intr-un imobil ce va fi finalizat in 2021 si este situat in Zona Grozavesti – Petrache Poenaru – Pod Ciurel.


Apartamentul reprezinta o oportunitate. In primul rand, datorita zonei exceptionale constructia este inconjurata de padure, in mijlocul Bucurestiului, vis-a-vis de statia de metrou Petrache Poenaru. 


Apartamentul este perfect decomandat si este eficient compartimentat, neavand holul exagerat de mare sau alte spatii inutilizabile, bucataria este inchisa cu loc de luat masa si nu este necesar sa treci prin living ca sa ajungi in alta camera. 

Astfel, cumparati doar camere mari cu suprafete real locuibile, iar in acelasi timp aveti si multe spatii de depozitare. Aceasta eficienta a putut fi realizata intrucat pe etajul curent nu s-a incercat "inghesuirea" a cat mai multor apartamente, ci s-a tinut cont doar de confortul persoanelor ce vor locui in apartamentele din acest imobil, punandu-se accent pe calitate si nu pe cantitate.

Se poate observa din planul de apartament ca prin folosirea diafragmelor (peretilor de beton) cu rol structural nu veti avea in casa stalpi de beton.


Apartamentul are o vedere superba catre Institutul de Biologie, fiind parctic inconjurat de padure.

Astfel, ansamblul va asigura in acelasi timp atat liniste, un acces facil catre mijloace de transport in comun, cat si un pret foarte competitiv.

In al doilea rand, ansamblul este localizat intre 2 statii de metrou: 3 min de mers pe jos pana la statia de metrou Petrache Poenaru si 7 min de mers pe jos pana la statia de metrou Crangasi.


Ca si elemente constructive, structura de rezistenta este de tip radier general cu diafragme de beton armat. Inchiderile perimetrale sunt realizate din caramida rosie tip Porotherm. Ferestrele si usile de la balcoane sunt din tamplarie din PVC VEKA cu trei foi de sticla cu rupere de punte termica, pentacamerala, cu geam termoizolant Low-E si cu protectie impotriva razelor ultraviolete.


Toate apartamentele din proiect se pot preda "la cheie", cu finisaje de foarte buna calitate, deja instalate sau se pot preda "la gri".


Pretul nu include TVA.

Poze reale

Pozitionare

arrow-up icon