Apartament Icon Apartament

Tip:
Apartament 1

Vândut integral

Pozitionare

Detalii

S. utila
96.40 m2
S. construita
138.00 m2
decoration

Apartamentul cu gradina la parterul unui imobil ce a fost finalizat in 2022 si este situat in Zona Grozavesti – Petrache Poenaru – Pod Ciurel.

Apartamentul reprezinta o oportunitate. In primul rand, datorita zonei exceptionale constructia este inconjurata de padure, in mijlocul Bucurestiului, vis-a-vis de statia de metrou Petrache Poenaru. 


Apartamentul este perfect decomandat si este eficient compartimentat, bucataria este inchisa cu loc de luat masa.


Se poate observa din planul de apartament faptul ca exista o terasa foarte pentru acest apartament. Terasa are deschidere catre padurea institutului de Biologie, aflat in proprietatea statului si astfel este imposibil sa se construiasca in dreptul terasei sau in jurul acesteia.


Ansamblul va asigura in acelasi timp liniste, un acces facil catre mijloace de transport in comun.

Apartamentul este localizat intre 2 statii de metrou: 3 min de mers pe jos pana la statia de metrou Petrache Poenaru si 7 min de mers pe jos pana la statia de metrou Crangasi.


Ca si elemente constructive, structura de rezistenta este de tip radier general cu diafragme de beton armat. Inchiderile perimetrale sunt realizate din caramida rosie tip Porotherm. Ferestrele si usile de la balcoane sunt din tamplarie din PVC VEKA cu trei foi de sticla cu rupere de punte termica, pentacamerala, cu geam termoizolant Low-E si cu protectie impotriva razelor ultraviolete.


Toate apartamentele din proiect sunt finisate "la cheie", cu finisaje de foarte buna calitate, deja instalate.


Pretul nu include TVA.

Poze reale

Pozitionare

arrow-up icon